27 Nisan 2011 Çarşamba

21 Nisan Google KOBİ Günü'nden Yansımalar

Google, Türkiye’nin farklı bölgelerinden ve farklı iş alanlarından 2.000’in üzerinde küçük ve orta ölçekli firma temsilcisini ‘Google KOBİ Günü’ etkinliğinde biraraya getirdi. Lüfti Kırdar Kongre Merkezi Rumeli Salonu’nda gerçekleştirilen geniş kapsamlı etkinlikte dünyadaki internet trendleri, Türkiye’deki KOBİ’lerin interneti nasıl algıladıkları ve rekabet gücü kazanarak büyümek için internetin olanaklarından nasıl daha fazla faydalanabilecekleri konuları ele alındı.



Google Türkiye, bu büyüklükte bir toplantıyı hem Türkiye'de hem dünyada ilk kez KOBİ’ler için düzenledi. Firmalara, internetteki çalışmaları için yol haritası çizmelerinde yardımcı olmayı ve dijital dünyayı ilgilendiren pek çok konu hakkında farkındalıklarını artırmayı hedefliyoruz.

‘Google KOBİ Günü’nde 14 farklı AdWords Sertifikalı İş Ortaklarımız da etkinliğe katılarak ücretsiz optimizasyon ve Google Rehber kayıt desteği vermişlerdir.

Ayrıca katılımcılar, Google alanında bulunan Google AdWords, Google Analytics, Google Apps,Google Rehber, Google Web Yöneticisi Merkezi'nde Google Uzmanları ile buluşma fırsatını elde ettiler. Etkinlik fotoğraflarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir başka etkinlikte sizlerle yeniden buluşmak dileğiyle..

Aslıhan Ulutaş
Ürün Pazarlama Müdürü

13 Nisan 2011 Çarşamba

Google KOBİ Günü'ne Davetlisiniz!



Türkiye'de ilk kez gerçekleştireceğimiz "Google KOBİ Günü" isimli etkinliğimize davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Türkiye’nin farklı yerlerinden 2000’e yakın KOBİ’nin bir araya geleceği “Google KOBİ Günü” kapsamında sizlerle, internetin geleceği, dünyadaki internet trendleri ve Google Türkiye’nin pazarlama faaliyetleriyle ilgili pek çok bilgiyi paylaşmayı amaçlıyoruz. Bu sayede sizlere, internetteki çalışmalarınız için yol haritası çizmenizde yardımcı olmayı ve dijital dünyayı ilgilendiren pek çok konu hakkında farkındalığınızı artırmayı hedefliyoruz.

Ayrıca, etkinlik gününde önceden kayıt yaptıracağınız sınırlı sayıdaki ücretsiz AdWords Hesap Optimizasyonu seanslarına katılma şansınız olacaktır. Bu seanslarda AdWords Sertifikalı İş Ortaklarımızla görüşerek reklamcılık performansınızı artırmak için hesabınıza ücretsiz optimizasyon yaptırabilme fırsatı bulabilirsiniz. Optimizasyon seanslarına kayıtlar etkinlik gününde alınabilecektir.

Bu önemli günde sizi bizimle ve iş ortaklarımızla birlikte internetin geleceği ile tanışmaya davet ediyoruz!

Etkinlik kontenjan ile sınırlı olduğundan dolayı katılım için kayıt zorunludur.

Dijital dünyanın sunduğu fırsatları yakalamanız için "Google KOBİ Günü"nde buluşmak dileğiyle...

Aslıhan Ulutaş
Ürün Pazarlama Müdürü