26 Mart 2015 Perşembe

Tüm Yayınlar Tek Bir Noktada Buluşuyor! Google Play Gazetelik

Bugün itibariyle Google Play kullanıcılarının Türkiye’nin önde gelen gazete ve dergilerine, Google Play Gazetelik (Newsstand) Android uygulaması üzerinden abone olabileceğini açıklamaktan memnuniyet duyuyoruz.

En son haber başlıklarını, siyasetteki gelişmeleri, moda önerilerini ve hayallerinizdeki hafta sonu seyahati ile ilgili lokasyon seçeneklerini dilediğiniz yayınlardan takip edebileceksiniz.

Play Gazetelik; takip ettiğiniz dergi, gazete ve blogları tek bir noktada toplayarak eşsiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Gazetelik uygulamasında ilgi alanınıza giren haberler, takip sıklığınıza göre üst sıralara taşınıyor. Okumaktan keyif aldığınız dergi, gazete, blog ve haber sitelerine abone oluyorsunuz, biz de Gazetelik uygulaması ile bu haberleri tablet veya cep telefonunuzdan en rahat okunacak şekilde optimize ediyoruz. Sadece parmaklarınızı kaydırarak makalelere, resimlere, ses ve videolara uygulama içerisinden rahatça erişebiliyorsunuz. Makaleleri daha sonra bakmak için işaretlemenizi ya da offline iken okumanızı mümkün kılıyoruz.

Türkiye’de 60’ın üzerinde yayın Gazetelik Uygulamasında
Gazetelik uygulaması ile çok sayıda (ücretli ve ücretsiz) yayına abone olup, takip edebilirsiniz. Lansmanla birlikte birçok yabancı yayının yanısıra, Türkiye’den 60’in üzerinde yayına Google Play Gazetelik uygulaması ile erişebileceksiniz. Bunların arasında ana günlük gazetelerden, popüler kadın dergilerine, hobi ve seyahat yayınları ile bloglara kadar geniş bir yelpazeyi Türk kullanıcılarımız ile buluşturuyoruz.

Google Play Gazetelik uygulamasını Android tablet veya telefonunuza Google Play’den indirebilirsiniz. Keyifli okumalar!

Alexander Bregman, Google Stratejik İş Ortaklıkları

13 Mart 2015 Cuma

http://thealemdar.blogspot.de

Murat Dalkılıç Galaxy S6'yı Sizin İçin Keşfetti!

Murat Dalkılıç, Barcelona'da gerçekleşen görkemli Samsung Galaxy S6 lansmanına gitti.  Yaşadığı eğlenceli anları, inanılmaz deneyimleri ve Galaxy S6’nın şahane özelliklerini sizin için anlattı.

 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

11 Mart 2015 Çarşamba

Yeni Dünyanın Yıldızı Olmaya Hazır mısınız?


Dünyanın dört bir yanından 1 milyarın üzerinde kullanıcının ziyaret ettiği YouTube'da, her dakika 300 saatlik video yükleniyor. Böylece, her gün aramıza yeni YouTube yıldızları katılıyor. Biz de YouTube dünyasında yeni yıldızların parlaması için bir program tasarladık: YouTube Academy 2015.

YouTube Academy eğitim programı kapsamında; içerik üreticilerini yoğun izleyici ve içerik trafiği arasında farklılaştırarak, hızla gelişen dijital video dünyasında başarılı olabilmelerini sağlayan pek çok bilgiyi bir araya getirdik.


Teoriyle pratik bir arada
Teorik bilgilere dayalı seminer ve online kursların yanı sıra, uygulamalı stüdyo ve prodüksiyon eğitimlerine kadar uzanan zengin bir içeriği bir araya getiren “YouTube Academy 2015” eğitim programı, “Ne, neden başarılıdır?” sorusuna cevap arayan yaratıcı strateji ekibimiz ile operasyonel sorunlarınıza çözüm üreten teknik ekibimizin deneyimlerini bir araya getiriyor.

İçerik üreticileri açısından önemli bir katma değer yaratacağına inandığımız yaklaşık 4 ay devam edecek olan YouTube Academy 2015’te ilk ders 20 Marttarihinde başlıyor. Ücretsiz olarak verilecek eğitim sonunda, programı tamamlayan herkese “YouTube Academy Tamamlama Belgesi” verilecek. Ayrıca başarılı 10 kişiye kanal danışmanlığı ve teknik destek hizmeti sağlanırken, seçilecek en başarılı 2 kişi ise YouTube Space Londra seyahati ile ödüllendirilecek.

Dijital içerik dünyasının en önemli platformlarından YouTube'da farklılığını daha net ortaya koymak isteyen herkesi, bu dünyada başarılı olmanın şifrelerini paylaşmak için YouTube Academy 2015’e bekliyoruz.

YouTube Academy Ekibi


2 Mart 2015 Pazartesi

Gerçek Aşkı Masumiyet Müzesi’nde Keşfedin

Orhan Pamuk’un kaleme aldığı Kemal ile Füsun’un aşk hikayesinin fiziksel dünyada yaşatıldığı Masumiyet Müzesi, Google Cultural Institute platformuna taşınarak tüm dünyadan kullanıcıları, romanın kahramanlarının hikayesini keşfetmeye davet ediyor.

İnsanlığın kültür ve sanat mirasının dijital ortama aktarılarak korunması ve geniş kitlelere eşit erişim imkanlarıyla ‘kültürün demokratikleşmesine’ katkı sağlamak amacıyla 2011 yılından bu yana faaliyet gösteren Google Cultural Institute’un Sanat Projesi kapsamında hayata geçirilen Masumiyet Müzesi, yüksek çözünürlüklü görüntüleri ile dünyanın her yerinden gezilebilecek. Kullanıcılar online ortamda müzedeki 51 eseri (bunlardan biri Gigapixel teknolojisiyle yüksek çözünürlüklü görüntülenebilen 4213 İzmarit ) ve sergiyi görüntülerken, Street View teknolojisi ile müzeyi panaromik olarak gezecekler. Buna ek olarak kullanıcılar Türkiye’de ilk olarak bir müzeye Google Playstore’dan indirdikleri “Masumiyet Müzesi” uygulaması ile cep telefonlarından da erişebilecekler.

Orhan Pamuk’un kaleminden okuduğumuz Kemal ile Füsun’un 1974’te başlayıp 2000’li yılların başına kadar süren aşk hikayesini bambaşka bir açıdan keşfetmeye hazırsanız sizi Masumiyet Müzesi’ni ziyarete davet ediyoruz.

Google Türkiye Pazarlama Ekibi