23 Kasım 2011 Çarşamba

Türk Hava Yolları, QPX ile tüm dünyaya seyahat planınızı kolaylaştırıyor

Türk Hava Yolları ile QPX teknolojisini bilet fiyatlandırma ve satışında kullanmak üzere uzun süreli bir anlaşma imzaladık. Bu anlaşma ile bilet satın alımında Türk Hava Yolları’nı tercih eden kişilere büyük kolaylıklar sağlanacak. Türk Hava Yolları, QPX teknolojisi ile bilet değişimi ve geri ödemede müşterilere esneklik sağlarken, karlılığını ve ödül programlarının da etkinliğini artırmayı hedefliyor.

Kademeli olarak hayata geçirilecek programın ilk etabının 2012 yılının 3. çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor. Projenin hayata geçirilmesi ile birlikte QPX teknolojisi Türk Hava Yolları’nın Tüm satış noktalarına entegre edilecek. Böylelikle Türk Hava Yolları’nı tercih eden müşteriler; www.turkishairlines.com websitesinden, seyahat acentelerinden, THY mobil uygulamasından veya bilet satış ofislerinden güncel bilet fiyatlarını kontrol edebilecek ve bilet satın alma işlemini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecekler.


THY Bilgi Teknolojileri Başkanı Adnan Metin; “QPX’in esnek teknolojik altyapısı sayesinde tüm satış kanallarımızda gelişmiş uygulamaları hayata geçirerek müşterilerimize hızlı çözümler sunabileceğiz. Böylelikle onların seyahatlerini daha kolay planlamalarına imkan tanıyacağız. Müşterilerimize sunduğumuz bu kolaylığın gelir artışımıza da olumlu yansıyacağına inanıyoruz” dedi.

Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları, Avrupa’nın en hızlı büyüyen dördüncü havayolu şirketi konumunda. Türk Hava Yolları, Avrupa’da Google QPX teknolojisinden faydalanan en son havayolu olarak müşterileri için gelişmiş bilet satın alma deneyimi sunarken, aynı zamanda satışlarını artırmayı ve dağıtım kanallarında maliyet kontrolü sağlamayı hedeflemektedir.

Daha ayrıntılı bilgi icin; www.itasoftware.com


David Peller, EMEA/Hindistan/ Asya Pasifik Genel Müdürü

NOT: Google tarafından 12 Nisan 2011 tarihinde satın alınan ITA Software seyahat sektörüne yenilikçi yazılım çözümleri sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder