22 Eylül 2012 Cumartesi

Cirque Du Soleil’in Gizemli Dünyası Google Chrome'da

Google Chrome, dünyaca ünlü gösteri topluluğu Cirque Du Soleil için yaratılan özel uygulaması Movi.Kanti.Revo ile gerçeküstü bir dünyada interaktif bir deneyim sunuyor.

Google Chrome, fizik kurallarına ve insan vücudunun limitlerine başkaldıran canlı şovlarıyla gösteri dünyasında çığır açan dünyaca ünlü Cirque Du Soleil’in (Güneşin Sirki) büyülü dünyasını interaktif bir web deneyimi ile sizlere açıyor. Dünyaca ünlü Kanadalı topluluğun sadece Google Chrome için özel olarak hazırladığı interaktif uygulaması Movi.Kanti.Revo ile kullanıcılara özel tasarlanmış yepyeni bir Cirque Du Soleil dünyasının içinde özgürce dolaşabiliyorsunuz.

Cirque du Soleil’in yaratıcı ekibi tarafından tasarlanan ve Subatomatic Systems tarafından hayata geçirilen Movi.Kanti.Revo, uluslarararası ve tarafsız bir dil olan Esperanto’da hareketli, şarkı söyleyen ve düş kuran anlamına geliyor. Uygulama ile bilgisayarınızın kamerasını kullanarak gizemli bir karakterin peşinden, Cirque du Soleil’in gerçek üstü dünyasında sevgi, şüphe, umut ve düşlerle dolu bir macerayı, gerçek zamanlı performans deneyimini Google Chrome üzerinden yaşayabiliyorsunuz.



Bugün İstanbul'da gösterilerine başlayan Cirque Du Soleil'in Google Chrome'a özel tasarlanan olağanüstü deneyimini yaşamak için www.movikantirevo.com'u tıklayın, keyifli show'u kaçırmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder