7 Ekim 2013 Pazartesi

Google 'En Çok Katkıda Bulunanlar' Topluluğu ile Tanışın

Eğer şimdiye kadar Google Yardım Forum’larında bir soru sorduysanız, büyük ihtimalle 'En Çok Katkıda Bulunanlar' ile de tanışmışsınızdır. Geçtiğimiz Eylül ayında düzenlenen '2011 En Çok Katkıda Bulunanlar Zirvesi’nde söz ettiğimiz dünyanın dört bir yanındaki 'En Çok Katkıda Bulunanlardan' oluşan büyük topluluğumuz, o zamandan bu yana milyonlarca Google kullanıcısının forumlarda sorularının cevaplarını bulmasına ve ürünleri daha iyi kullanmasına yardımcı oldu.

'En Çok Katkıda Bulunanlar' topluluğu üyeleri sizlerin sorularına forumlarda cevap vermeye devam ederken, diğer yandan daha iyi bir Google deneyimi yaşatmaya yönelik geri bildirimlerini bizler ile paylaşmayı sürdürüyorlar. Google Takvim’deki değiştirilebilir renkler, Google Maps üzerinde çevrimdışıyken eskisine göre daha fazla lokasyonun görünmesi; 'En Çok Katkıda Bulunanlar'ın önerileri doğrultusunda eklenen özellikler arasında sayılabilir.

'En Çok Katkıda Bulunanlar' ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isterseniz sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Bu sitede; Google Yardım Forumları ile ilgili daha fazla bilgi edinebilir, diğer 'En Çok Katkıda Bulunanlar' ile tanışabilir ve forumlarımızdaki kişilerin diğer kullanıcılara yardım ederek, nasıl bir fark yarattığını takip edebilirsiniz.

Onlarla tanışmak ya da yardım almak isterseniz, forumda mesajınızı paylaşmanız yeterli olacaktır. Programın parçası olmak isterseniz bize ulaşabilirsiniz.

Berna Ağar, Google

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder