15 Haziran 2012 Cuma

Şimdi İşinizi İnternete Taşıma Zamanı

Google Türkiye olarak önceliklerimizden biri, iş dünyasının, özellikle ekonominin itici gücü olan KOBİ’lerin İnternet dünyasının sunduğu fırsatları değerlendirmeleri ve bu dünyada doğru şekilde var olabilmelerini sağlayacak projeleri hayata geçirmek. ‘İşinizi İnternete Taşıyın’ girişimimiz ile bunu bir adım daha ileriye taşıyarak Türkiye çapındaki tüm KOBİ’leri e-ticaret ile tanıştırmak, onların rekabet gücünü artırmak için yola çıktık.

‘İşinizi İnternete Taşıyın’ Platformu ile e-ticaret ikiye katlanacak


Garanti Bankası, Yurtiçi Kargo, IdeaSoft ve SadeceHosting desteği ile kurduğumuz platform; KOBİ’lerin e-dönüşüm sürecine rehberlik ederek, rekabet gücünü artırmayı hedefliyor. Platform, 1 milyon KOBİ’ye erişerek, ilk yıl sonunda mevcut 10 bin aktif e-ticaret sitesini ikiye katlamayı amaçlıyor. "İşinizi İnternete Taşıyın" platformu kapsamında; internet teknolojilerini işlerine entegre etmek isteyen KOBİ’lere bir yıl boyunca ücretsiz çözümler sunulacak. İşletme sahipleri, www.isinizinternette.com.tr adresine girerek; 1 yıl boyunca herhangi bir ücret ödemeden, .com alan adı alabilecek, web sayfalarını oluşturabilecek, e-ticaret altyapılarını kurabilecek, hosting servisinden faydalanabilecek ve böylece ürün ve hizmetlerinin internet üzerinden tanıtımını ve satışını yapabilecekler.

İşinizi İnternete Taşımak Hızlı ve Kolay

İşletmeler platform kapsamında sunulan altyapı ile herhangi bir teknik desteğe ihtiyaç duymadan kolay ve hızlı bir şekilde işlerini internete taşıyabilecekler. Platform kapsamında, Garanti Bankası ödeme sistemleri konusunda destek sağlarken, IdeaSoft e-ticaret sitesi hazırlama aracını, Sadece Hosting ise web sitesi oluşturma aracı ve hosting hizmetini sağlayacak. E-ticaret sitesi kuran firmalar, ürün gönderimlerinde Yurtiçi Kargo’nun özel fiyat avantajları ve servislerinden faydalanabilecekler . Google AdWords reklam programı desteği ile de işletmeler, ürün ve hizmetlerini hedef kitleleri ile buluşturma imkanına sahip olacaklar.



İnternet ile birlikte yaşanan bu değişim ve dinamizm ile birlikte sunulanbüyük fırsatları yakalamak için www.isinizinternette.com.tr’yi tıklayarak, kısa sürede bu dünyanın bir parçası olun.

Mustafa İçil; Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Pazarlama Müdürü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder