5 Kasım 2013 Salı

Türkiye'de İnternetin 20.Yılında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve İnternetin Mucidi Vint Cerf sohbeti YouTube'da canlı yayında

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım ve Google Kıdemli Başkan Yardımcısı aynı zamanda İnternetin mucidi olarakta bilinen Vint Cerf ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın yeni açılan resmi YouTube ve Google+ kanalının ilk canlı yayın sohbetini 05 Kasım 2013 (Bugün) Salı Günü saat 14:00'da gerçekleştirecek.



Canlı yayında Bakan Yıldırım ile Vint Cerf ‘Türkiye’de İnovasyonun Geleceğini’; teknoloji, yatırım ve medya dünyasının temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirecekler. İnternet Geliştirme Kurulu Başkanı Serhat Özeren moderasyonunda canlı yayına gazeteci yazar +Abdurrahman Dilipak, akademisyen +Ahmet Koltuksuz, gazeteci +Cüneyt Özdemir, girişimci +Demet Mutlu, TEPAV temsilcisi +Esen Çağlar, yatırımcı +Naz Özertuğrul ve geliştirici +Nilay Coşkun hangout ile canlı yayın katılıp sorularını Bakan Yıldırım ve Vint Cerf'e iletecekler.

Yayını saat 14:00'da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı YouTube kanalı veya Google+ hesabından izleyebilirsiniz.

Aslıhan Ulutaş
Tüketici Ürünlerinden Sorumlu Pazarlama Müdürü


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder