13 Aralık 2013 Cuma

Ajanslar için yeni bir pencere açacak 'Google Partners Programı' hayata geçti

Google olarak; işletmelere, ajanslara, girişimcilere yol gösterici olacak çözümler üzerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda, işletme ve ajansların birlikte büyüyüp gelişmesine destek olacak 'Google Partners' dijital pazarlama platformunun dünya çapında hayata geçtiğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Agency Edge, Google Sertifikasyon Programı ve Google İnternet Reklamcılığı Programı'nın yerini alan Google Partners, bu programlarda sunulan bilgi ve eğitim modüllerinin üzerine bir dizi yeni uygulamalar da ekleyerek; daha sade ve kolay anlaşılabilir bir arayüzle sizler ile buluşuyor.

Google Partners ile neler yapabilirsiniz?

- Yeni potansiyel müşteriler kazanın: Google İş Ortağı Arama özelliğini kullanarak potansiyel müşteriler ile iletişime geçin,
- Sertifika alın: Sertifikasyon sınavlarına daha sade ve geliştirilmiş bir platformda, hem de ücret ödemeden girin,
- Bilginizi güncelleyin ve ajansınızı geliştirin: Ajansınıza ve ihtiyaçlarınıza göre uyarlanmış eğitim dokümanlarına ulaşın,
- Teklif avantajından faydalanın: Müşterilerinizi AdWords ile tanıştırmak için farklı seçeneklerden faydalanın
- Güvenilirliğinizi gösterin: Google Partner rozeti alarak ajansınızın tecrübe ve farkını ortaya koyun

Google Partners sadece yeni bir platform değil, daha gelişmiş bir platformdur.İşletmenizin büyümesine yardımcı olarak emeğinizin karşılığını almanızı destekler. En iyi uygulamalar konusundaki uzmanlığınızı göstererek Google Partner rozeti alabilir, bu rozet sayesinde bu konudaki bilgi ve tecrübenizi sertifikalandırarak müşterilenizin güvenini kazanabilirsiniz. Şirketinizin rozeti alabilmesi için size her adımda yardımcı olacağız, böylece hem siz hem de müşterileriniz başarılı sonuçlar elde edeceksiniz. Çünkü gerçek ortaklık budur.

www.google.com/partners adresine giderek Google Partners'a katılabilirsiniz.

Serkan Girgin,
Ürün Pazarlama Müdürü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder