20 Şubat 2014 Perşembe

Yerel Seçimler ile ilgili gelişmeleri "Google 2014 Yerel Seçim" Portalından takip edin...

Önümüzdeki günlerde gündemin merkezine oturacak 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesinde seçimlere özel bir bilgi portalı geliştirdik.

İlk kez 2011 genel seçimlerinde hayata geçirdiğimiz ve büyük ilgi gören arayüze eklediğimiz yeni ve etkileşimli özelliklerle hazırlanan bu bilgi portalı sayesinde kullanıcılar yerel seçim ve adaylar hakkında en güncel bilgilere erişip, sohbetler ile merak ettikleri soruları adaylara yöneltebilecekler.

Yerel seçime özel hazırlanan bilgi portalı vatandaşlara seçimle ilgili haberleri takip etme, canlı yayınlarda adayları dinleme ve onlarla sohbet etme, seçim öncesinde trendleri, seçim günü ise sonuçları canlı olarak takip etme olanağı sunuyor. Yerel Seçim 2014 portalı, seçim hazırlık sürecinde parti merkezlerinden sağlanan bilgi akışı ile güncel bilgilere ulaşılmasını sağlayacak.
Google Yerel Seçimler 2014
Google Yerel Seçim 2014 sayfasında neler var?

Aday ve Seçmen Sohbetleri: Seçim Sohbetleri adaylar ve seçmenleri bir araya getirerek karşılıklı iletişim kurmalarını sağlamak amacıyla hangouts on air aracılığıyla canlı yayında belirtilen gün ve saatte sorularınızı yanıtlamak için tasarlandı. Seçim Sohbetleri takvimine buradan ulaşabilirsiniz.

Haberler: İl il en güncel haberleri Google ile takip edin. Farklı haber kaynaklarından sürekli güncellenen bu bölümde yerel seçimlerle ilgili haberleri il bazında bulabilirsiniz.

Trendler: Google Arama Trendi aracılığıyla İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına yönelik yükselen aramaları gösterir. Yükselen aramalar, popülerliği daha önceki bir döneme kıyasla belirgin derecede artan aramalardır. Aynı zamanda haftalık olarak yükselen arama terimleri de burada bulabilirsiniz.

Canlı Seçim Sonuçları: Anadolu Ajansı tarafından sağlanan anlık seçim sonuçlarını paylaşmak üzere hazırlanacak Seçim Haritasında kullanıcılarımız seçim sonuçlarını 30 Mart günü Yerel Seçimler 2014 adresinden canlı olarak takip edilebilecekler.

Yerel Seçimlerle ilgili güncel bilgileri takip etmek için Google 2014 Yerel Seçimler portalini g.co/yerelsecimler adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Aslıhan Ulutaş 
Tüketici Ürünlerinden Sorumlu Ürün Pazarlama Müdürü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder