11 Haziran 2014 Çarşamba

Başlangıç Vuruşundan Bitiş Düdüğüne Kadar, Dünya Kupası'nın Tüm Detayları Google'da...

2006’da tüm dünyada izlenen kafa vuruşundan, 2010 yılında ABD’nin Cezayir’e attığı son dakika golüne kadar ortaya çıkan ilginç görüntülerle milyarlarca futbol tutkununun takip ettiği Dünya Kupası’na bu yıl Google ile her zamankinden daha yakın olacaksınız.

Dünya Kupası için yapılan aramalardan, takım kadro bilgilerine, canlı skorlara, kaçan gol fırsatlarından oyuncu istatistiklerine kadar, her türlü bilgiye merak ettiğiniz anda erişebileceksiniz.

Bilgiye ulaşmak için cep telefonu, tablet ya da masaüstü bilgisayar fark etmiyor. Her cihazdan gerçek zamanlı güncellemeleri Google'da bulabileceksiniz. Dünya Kupası süresince anahtar kelime olarak 'dünya kupası' yazarak; canlı skorlara, maçlarla ilgili son gelişmelere anında ulaşılabileceksiniz. Ülke takımları ile ilgili bilgi almak istediğinizde ise merak ettiğiniz ülkeyi anahtar kelime olarak (örnek,'brezilya dünya kupası') yazmanız ve Dünya Kupası’na katılan takımların detaylı bilgilerini takip etmeniz mümkün.

Dünya neleri merak ediyor?
Toplam 32 ülkenin birbiriyle yarıştığı kupa heyecanı devam ederken dünyanın kupasının nabzını 'Google Trends' ile gerçek zamanlı olarak tutabileceksiniz. Turnuva süresince dikkat çeken oyuncular, takımlar, kritik maçlar ve pozisyonlar hakkında ülkelerin ve taraftarların genel hissiyatını ve ilgilerinin yoğunlaştığı anları keşfetmek için google.com/worldcup adresini ziyaret etmeniz yeterli.

Katılan tüm takımlara başarılar. İyi olan kazansın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder