24 Haziran 2014 Salı

Google I/O Heyecanı Başlıyor

Büyük yeşil robot San Francisco Mascone Center önünde yerini aldı ve dünyanın farklı ülkelerinden gelen 6000 uygulama geliştiriciyle buluşmayı bekliyor. Google dünyasındaki son yenilikleri paylaşacağımız Google I/O, bugün Türkiye saati ile 19.00'da gerçekleşecek. Etkinliğe katılma şansı olmayanlar Google I/O'daki tüm gelişmeleri gerçek zamanlı olarak takip edebilecekler. Nasıl mı?

· Açılış konuşması ve seçilen seanslar 4 farklı kanaldan 2 gün boyunca canlı olarak yayınlanacak. Tüm akışı, dilediğiniz yerden izlemek için 25 Haziran 19.00’da google.com/io adresini tıklayın
· Google I/O uygulamasını cep telefonunuza indirip ilgi duyduğunuz oturumları takip edin, Google + sayfasından I/O ile ilgili paylaşımlara katılın.
· Google I/O ile ilgili duyuruları ve öne çıkan konuları öğrenmek için +Google Developers’daki bilgi akışını takip edin.

I/O’nun başlamasını beklemeye sabrınız mı yok? Birkaç gündür geliştiricilerin I/O deneyimine herhangi bir yerden ve istedikleri zaman dahil olabilmeleri için kısa I/O Bytes videoları hazırlıyoruz. Etkinlik başladıktan sonra 100’den fazla video Geliştiriciler YouTube kanalı, I/O canlı yayınları ve I/O web sitesinden erişilebilir olacak.

Çarşamba akşamı görüşmek üzere!

Billy Rutledge, Uygulama Geliştirici Program Direktörü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder