20 Ocak 2011 Perşembe

Gmail'deki Akıllı Yoksay Özelliği Hayat Kurtarıyor!

Gmail hesabınızdaki "Akıllı Yoksay" özelliğiyle ilgilenmediğiniz ileti dizilerinin gelen kutunuzda sürekli olarak yeniden görünmesini engelleyebilirsiniz.

Eğer bir posta listesine abone olduysanız, ancak Gelen Kutunuzun da boş durmasını istiyorsanız o posta listesinden gelen ve sizi pek de ilgilendirmeyen e-postalar rahatsız edici olabilir. Gelen Kutunuzu bu tür istenmedik e-postalardan Akıllı Yoksay özelliğiyle kurtarabileceğinizi biliyor muydunuz? İstenmedik bir ileti dizisine gönderilen e-postaları gelen kutunuzun dışında tutmak istiyorsanız Akıllı Yoksay özelliği hayat kurtarabilir. Bu özelliği son zamanlarda bazı değişiklikler yaparak daha da geliştirdik.

Akıllı Yoksay özelliğini Gmail Ayarlar'ın Labs sekmesinden etkinleştirebilirsiniz.

E-posta adresinizin Alıcı veya Cc alanında olduğu bir ileti dizisini yoksayarsanız, yoksaydığınız ileti dizisi ancak Alıcı veya Cc alanına eklendiyseniz Gelen Kutunuzda görünür. Bu özelliği iptal etmek de çok kolaydır; Diğer İşlemler menüsünde Yoksaymaktan Vazgeç'i işaretlediğinizde bu özellik iptal olur.

Akıllı Yoksay’ı etkinleştirdiğinizde bu özellik web mobil gibi Gmail’in tüm versiyonlarında aktifleşecektir. Deneyip bize ne düşündüğünüzü bildirin.

Gonca Başak
Google Ürünleri Rehberi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder