26 Ocak 2011 Çarşamba

Google'da Çalışmak İster Misiniz?

Google, 1998 yılında kurulduğundan bu yana çok büyümüş olsa da küçük şirket heyecanını hala koruyan bir şirket. Her geçen gün daha fazla Google ürünleri ile karşınıza çıkmakta ve Yardım Merkezlerimiz aracılığıyla sorunlarınızı gidermeye çalışıyoruz.

Yeniliğe olan bağlılığımız, herkesin fikir ve görüşlerini almak ve paylaşmaktaki rahatlığımıza dayanmaktadır. Her çalışan, aktif birer katılımcıdır ve herkesin çeşitli sorumlulukları vardır. Çünkü her bir Google çalışanının başarımızda eşit derecede önemli bir rol oynadığına inanıyoruz. Dünyanın her yerinde ofislerimiz mevcut ve Google çalışanları arasında Türkçe'den Telugu'ya kadar düzinelerce farklı dil konuşuluyor. Büyümeye devam ederken, bizimle birlikte çalışırken eğlenmeyi bilecek, internet dünyasındaki gelişmeler konusunda heyecanlı, profesyonel ve disiplinli insanlar arıyoruz.

Hedefimiz alanında uzman, dinamik ve yetenekli insanlara ulaşmak. Eğer siz de heyecanlı ve coşkulu bir iş arıyorsanız Google'a katılın!

Açık Pozisyonlar:

* Account Manager - Istanbul
* Account Strategist - Istanbul
* Communications and Public Affairs Manager - Istanbul
* Industry Manager Travel - Istanbul
* Policy Manager, Turkey - Istanbul
* Product Marketing Manager (Head of Business Marketing) - Istanbul

Dublin, İrlanda'da bulunan Google Avrupa Genel Merkezi'ndeki açık pozisyonları görmek için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Google ofislerindeki açık pozisyonları görmek için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Google Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder