1 Şubat 2011 Salı

Google Chrome Deneyimini Yaşayanların Sayısı Hızla Artıyor!

Web tarayıcıları bilgisayarlarımızdaki en önemli yazılımlardan biridir. Arama yaparken, sohbet ederken, e-posta gönderirken, alışveriş ve bankacılık işlemleri yaparken, haberleri okurken ve çevrimiçi videoları izlerken hep bir tarayıcı kullanırız.

Google olarak internet deneyiminizi çok daha kaliteli boyutlara taşımak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Google Chrome ile sizlere kullanımı kolay, hızlı ve güvenli bir internet tarayıcısı sunuyoruz.

Kolaylık

Chrome'un tarayıcı penceresi tıpkı diğer Google ürünleri gibi kullanışlı ve sadedir. Chrome, ayrıca, verimlilik ve kullanım kolaylığı için tasarlanmış özelliklere de sahiptir. Örneğin, aynı kutudan arama yapıp gezinebilir ve sekmeleri ayarlama işlemini istediğiniz gibi, hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Hız

Chrome, aklınıza gelen her yönden hızlı olacak şekilde tasarlanmıştır: Masaüstünüzden hızlı bir şekilde başlatılır, web sayfalarını hemen yükler ve karmaşık web uygulamalarını hızla çalıştırır.

Güvenlik

Chrome, web üzerinde daha güvenli olmanızı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bunun için, kötü amaçlı yazılımlara ve kimlik avına karşı yerleşik koruma, en son güvenlik güncellemelerini içerecek şekilde tarayıcının güncel durumda olduğundan emin olmanızı sağlayan otomatik güncellemeler ve diğer pek çok özellik sunar. Chrome'un güvenlik özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ve diğer özellikler


Chrome'da yerleşik olarak bulunan uzantılar, tarayıcı içinde çeviri ve temalar gibi pek çok kullanışlı özellik vardır. Chrome'un en yeni ve en sevilen özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinin.



Üstte saydığımız tüm bu ayrıcalıkları daha fazla kullanıcı ile buluşturabilmek için Google Türkiye ofisi olarak yaptığımız çalışmalara çok yakın zamanda bir yenisini daha ekledik. Ülkemizde 35 milyon internet kullanıcısı olduğu ve bunların dörtte birlik bir bölümünün internet erişimini internet kafelerden gerçekleştirdiği tahmin ediliyor.

İstanbul İnternet Kafecileri Odası işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz Google Chrome İnternet Kafe projesi kapsamında, İstanbul il sınırlarında seçilen 400 internet kafedeki 10 binin üzerindeki bilgisayara Google Chrome internet tarayıcısını yüklemeye başladık ve kafe müdavimlerine Chrome logolu bazı hediyeler bıraktık. Amacımız başta İstanbul olmak üzere, internet erişimini internet kafelerden sağlayan kullanıcıların Google Chrome’un faydalarından yararlanmasını sağlamak ve projeyi genişleterek tüm yurda yaymak.

İlk iki haftanın sonunda sahadan aldığımız geri bildirimler ve görüntüler bizleri son derece memnun etti. Bu ayrıcalıklardan yararlanmak için siz de hemen Google Chrome'u indirin.

Saygılarımızla,

Eren Kantarlı
Ürün Pazarlama Müdürü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder