18 Mart 2011 Cuma

Google Genç Ajanslar Akademisi Yarın Başlıyor!

Google Türkiye olarak, bu sene ilk olarak hayata geçirdiğimiz Google Genç Ajanslar Akademisi ile çeşitli illerde dijital pazarlama alanında uzman üniversite öğrencileri yetiştireceğiz. Bu yıl birincisini düzenlediğimiz Google Genç Ajanslar Akademisi ile Türkiye'de üniversite öğrencilerini dijital pazarlama ile tanıştırmayı amaçlıyoruz! Hedefimiz, gençlerin internet çağında aktif rol oynamasını sağlamak, onları büyümekte olan internet reklamcılığı sektöründe girişimciliğe teşvik etmek ve başarılı olmaları için gerekli becerileri kazandırmaktır.



Google Genç Ajanslar Akademisi, kampüslerde Google eğitmenlerince verilecek olan ücretsiz Google AdWords Eğitimi, Google Genç Ajanslar Yarışması ve Google Genç Ajanslar Eğitim kampı olmak üzere 3 bölümden oluşuyor. Eğitim sırasında dijital pazarlama konusunda bilgi edinecek ve farklı türlerdeki işletmelerin internette nasıl başarılı bir şekilde pazarlanabileceğini öğrenecek olan öğrenciler, Google Genç Ajanslar Yarışması kapsamında en fazla 5 adet yerel KOBİ seçerek onları internet reklamcılığı ile tanıştırarak, müşterileri olan bir ajans gibi hareket etmek konusunda da tecrübe kazanacak. Her üniversitenin en başarılı katılımcıları, bir hafta sürecek olan Genç Ajanslar Eğitim Kampı’nda girişimciliğin ve internet reklamcılığının esaslarını ileri düzeyde öğrenme ve kendi dijital ajanslarını kurmak üzere ilk adımları atma şansını yakalayacak.

2011’de öncelikle Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin katılımına açık olan Google Genç Ajanslar Akademisi, 2012’de kapsamını genişleteceğiz. Projeyle ilgili ayrıntılı bilgiyi www.google.com.tr/gencajanslar adresinden edinilebilirsiniz.

Programımızın hem öğrenciler hem de yerel işletmeler için çok faydalı ve keyifli bir süreç olmasını umuyoruz!

Zeynep İnanoğlu
Ürün Pazarlama Müdürü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder