24 Ağustos 2015 Pazartesi

Merve Boluğur - Murat Dalkılıç Düğün Fotoğrafları

MERVE BOLUĞUR - MURAT DALKILIÇ EVLENDİ

Uzun süredir birlikte olan ve medyanın da çok yakından takip ettiği Merve Boluğur Murat Dalkılıç ilişkisi mutlu sonla bitti. Ünlü çift bu akşam yapılan düğünle dünya evine girdiler.Çift uzun bir ayrılık dönemi geçirmişti. Herkes artık bu ilişki tamamen bitti derken Merve Boluğur - Murat Dalkılıç çifti herkesi şaşırtarak evlenme kararı aldı.

Bu akşam saatlerinde Adile Sultan Yalısı'nda düzenlenen düğün törenine çok sayıda ünlü isim katıldı. Erkek tarafının Merve Boluğur için 50 bin lira değerinde, bileklik, küpe ve kolyeden oluşan pırlanta takı seti taktığı söyleniyor.

Murat Dalkılıç ise Merve Boluğur'a düğünde takamak üzere 2 karatlık bir pırlanta aldı. Yüzüğün değeri tam 60 bin Tl. Düğün töreni için uzun süre hazırlık yapan Dalkılıçın ailesi herşeyin mükembel olmsasını istedi ve geleneklerden de geri kalmadılar. Murat Dalkılıç yakın arakadaşlarıyla birlikte Merve Boluğuru baba evinden davul-zurna ile aalmaya gitti ve baba evinin önünde gelinle birlikte halay çekti.

İşte Murat Dalkılıç Merve Boluğur Düğün Resimleri
























merve boluğur murat dalkılıç düğünn resimleri, merve boluğur murat dalkılıç evlendi mi, merve boluğur murat dalkılıç düğün fotoğrafları, merve boluğur murat dalkılıç düğünü, resimleri, merve boluğur murat dalkılıç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder